Moderatorzy: verybilingual, Dx2

wiele nie wnoszą. Tez jestem krytyczny wobec niektorych jej posuniec, zwlaszcza Hard Candy, ale bez przesady! I nie porównujmy Sandry i Madonny, bo z calym szacunkiem dla autorki "Marii Magdaleny", to sa dwa rozne poziomy.
  wiele nie wnoszą. Tez jestem krytyczny wobec niektorych jej posuniec, zwlaszcza Hard Candy, ale bez przesady! I nie porównujmy Sandry i Madonny, bo z calym szacunkiem dla autorki "Marii Magdaleny", to sa dwa rozne poziomy.
verybilingual napisał(a):Nóż otwiera się w kieszeni, gdy widzi się komentarze w stylu ''Madonna to kiczowate stworzenie, a Sandra jest jej przeciwieństwem''. Już nie chodzi nawet o to, że uwielbiam Madonnę (bo nie), ale ona stworzyła kilka świetnych rzeczy, dosłownie świetnych (fragmenty ''Ray of Light'', ''Erotica'', Confession''). Teraz jest na artystycznym dnie, ale pytanie czy ta Sandra kiedykolwiek wzbiła się z niego? Moim zdaniem nie. Nie ma sensu porównywać tak skrajnych osobowości. Zasługi dla muzyki pop są niezaprzeczalne....i stoją jedynie po stronie Madonny

Sorry
 Sorry  ale to nie ma sensu, gdyż Madonna jest od dawien dawna ikoną popkultury, wniosła wiele do światowej muzyki pop a Sandra ? No cóz zaistniała kilka razy na listach przebojów w Europie i tyle teraz nie słychac jej nawet w radiu Złote Przeboje
 ale to nie ma sensu, gdyż Madonna jest od dawien dawna ikoną popkultury, wniosła wiele do światowej muzyki pop a Sandra ? No cóz zaistniała kilka razy na listach przebojów w Europie i tyle teraz nie słychac jej nawet w radiu Złote Przeboje 

. Niestety obydwu nie lubię i to jako fan Pet shop boys.
   Jak tylko zespół Depech mode wydaje jakiś singiel albo ,któryś z członków zespołu ma urodziny to jest jakaś wzmianka czy w radio lub telewizji. Ciekawe czy w teleexpresie będzie że 4 października urodziny obchodzi chris Lowe
  Jak tylko zespół Depech mode wydaje jakiś singiel albo ,któryś z członków zespołu ma urodziny to jest jakaś wzmianka czy w radio lub telewizji. Ciekawe czy w teleexpresie będzie że 4 października urodziny obchodzi chris Lowe   Tak o Madonie to wspomina przy każdej odkazi ostatni było coś na temat Sandry ale na pewno nie było żadnej wzmianki o urodzinach.
 Tak o Madonie to wspomina przy każdej odkazi ostatni było coś na temat Sandry ale na pewno nie było żadnej wzmianki o urodzinach. 

Peter napisał(a):nie chodzi o jej dzisiejszą twórczość ale jej kiczowaty image i repertuar z lat 80 tych, sam obejrzyj jak tandetnie wyglądała w teledyskach....
Poza tym Sandra i madonna to dwa skrajnie różne poziomy wokalne, madonna nie ma za bardzo głosu, a Sandra ma głos jak żyleta.
 Ja osobiście tak samo nie lubię a raczej nie przepadam za Louise Veronicą Ciccone
 Ja osobiście tak samo nie lubię a raczej nie przepadam za Louise Veronicą Ciccone   ,bardzo lubię głos Sandry Anny Lauer.
 ,bardzo lubię głos Sandry Anny Lauer.  
  Ale niestety madonna wniosła więcej w kulturze muzycznej niż Sandra.
  Ale niestety madonna wniosła więcej w kulturze muzycznej niż Sandra.  Ja tak samo nie lubię piosenek  Michaela Josepha Jacksona ,ale był wielka gwiazdą niestety.
  Ja tak samo nie lubię piosenek  Michaela Josepha Jacksona ,ale był wielka gwiazdą niestety. 

No tak a dlaczego nie słychać jej ,dlatego że mamy takich kretynów jak
Niedżwiecki albo ten drugi kretyn Sierocki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość