Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Thursday na listach. Głosujemy na liście Trójki.

02-05-2014, 20:34

Nie wiem czy dobrze mówię ale Thursday na 27 lub 28 miejscu :)

02-05-2014, 20:35

Na 27 :D

02-05-2014, 20:37

Wow no to mamy skok :D, myślę ,że po wejściu na listę nagranie stało się na tyle lubiane, że na nie głosują. Mała odmiana w porównaniu do reszty piosenek z listy, które są mało energiczne. :D

02-05-2014, 20:56

Serio? Niezły progres w takim razie! ;)
idziemy jak burza!

03-05-2014, 10:54

Skok w górę to zapewne sprawa długiego weekendu i konsekwencji Fanów PSB. Byle tak dalej. Ja już zagłosowałem na następny tydzień a wy ? :D

03-05-2014, 23:57

już poszło na następne notowanie :D

07-05-2014, 7:47

BlueCalx napisał(a):Wow no to mamy skok :D, myślę ,że po wejściu na listę nagranie stało się na tyle lubiane, że na nie głosują. Mała odmiana w porównaniu do reszty piosenek z listy, które są mało energiczne. :D

Eee... No bez przesady. Dream Theater, Pearl Jam, czy nawet Waglewski, o Jacku White czy Luxtorpedzie to nawet nie wspominam. Natomiast zgadzam się, że lista jest stonowana bo i Trójka nigdy nie była aż tak zabawowa, jakby wielu chciało. Mnie zawsze to co dzieje się na LP3 przypomina wszystkie programy Niedźwieckiego (to nie jest żaden zarzut oczywiscie).

08-05-2014, 23:57

W Trójce głównie króluje rock i granie gitarowe...

Ja też ciągle głosuję. W końcu po paru latach nagranie PSB w starym/nowym stylu, które mi niezmiernie przypadło do gustu. Po prostu jest świetne.

10-05-2014, 7:52

That's it
The end
but you'll get over it
my friend

Po trzech tygodniach w Top 30 Thursday wypadło z Listy.
21 tygodni pobytu na Liście (18 w poczekalni), to drugi wynik po It`s a sin.

10-05-2014, 13:21

Anthares napisał(a):W Trójce głównie króluje rock i granie gitarowe...

Ja też ciągle głosuję. W końcu po paru latach nagranie PSB w starym/nowym stylu, które mi niezmiernie przypadło do gustu. Po prostu jest świetne.

No właśnie! Jeszcze niedawno na 1 miejscu listy lądowały takie piosenki jak Hung Up Madonny :), a teraz tak smutno...
Odpowiedz