Moderatorzy: verybilingual, Dx2

byłem widziałem PSB w Karlovych Varach  i jestem zachwycony
 byłem widziałem PSB w Karlovych Varach  i jestem zachwycony  :) stroboskopy, lasery, reflektory, etc etc rewelacja.  Polecam
:) stroboskopy, lasery, reflektory, etc etc rewelacja.  Polecam 

a tutaj super!. Dobra publika, choć na początku pod sceną było mało ludzi, potem sie naschodzili. Pod koniec koncertu cała płyta już się bawiła. fajne "last to die", "thursday", "vocal" z najnowszej płyty. A z klasyki "I am not scared". Nie wiem co pisać, ale naprawdę było nieźle. Ciekawe czy oprócz Yarka i mnie byli jeszcze inni Polacy. Aha - Czesi szybciutko zwinęli plakaty...
  a tutaj super!. Dobra publika, choć na początku pod sceną było mało ludzi, potem sie naschodzili. Pod koniec koncertu cała płyta już się bawiła. fajne "last to die", "thursday", "vocal" z najnowszej płyty. A z klasyki "I am not scared". Nie wiem co pisać, ale naprawdę było nieźle. Ciekawe czy oprócz Yarka i mnie byli jeszcze inni Polacy. Aha - Czesi szybciutko zwinęli plakaty...ajmwdt napisał(a):Potwierdzam!!!!! było super!!!!! Neil śpiewał bardzo dobrze (trochę się obawiałem, bo coś ostatnio fałszowała tutaj super!. Dobra publika, choć na początku pod sceną było mało ludzi, potem sie naschodzili. Pod koniec koncertu cała płyta już się bawiła. fajne "last to die", "thursday", "vocal" z najnowszej płyty. A z klasyki "I am not scared". Nie wiem co pisać, ale naprawdę było nieźle. Ciekawe czy oprócz Yarka i mnie byli jeszcze inni Polacy. Aha - Czesi szybciutko zwinęli plakaty...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości