Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

16-12-2011, 17:27

Dobre skąd ja to znam. 

Kiedyś jak wyszła poprzednia płyta to tak samo gadaliście że płyta jest nudna i okładka nic ciekawego.A potem w 
the best jako okładka wygrywa pierwsze miejsce. 

Uważam że to  kwestia oswojenia się z płytą i okładką. Po jakimś czasie ,będziecie wychwalać że to jest super pomysł itp. Nic nowego taki stereotyp. 

16-12-2011, 23:38

Kto zechce z pewnością doszuka się w tej okładce głębi. Dla mnie na przykład symbolizuje ona dziecięcą beztroskę, coś pomiędzy zabawą klockami Lego a eksperymentami w paintbrushu. 
Nie potrafię jednak oprzeć się wrażeniu, że od jakiegoś czasu Farrow robi nas wszystkich w balona! 

02-01-2012, 23:24

a ja jeszcze z pytankiem odnośnie FORMATU, o ile czegoś nie przeoczyłem
pamiętacie, że Alternative było promowane przez Paninaro'95? chociaż oczywiście nowej wersji Paninaro nie było w tym zestawie
a tu, jak myślicie, żadna piosenka nie będzie promować nowej płytki?

05-01-2012, 8:58

fajnie by było.
Może zabawimy się jaki utwór mógłby promować płytkę, jaki byśmy chcieli?
Ja zawsze lubiłem I didn't get where I am today - pewnie nie ma szans  

Jeżeli miałby to być utwór nie znajdujący się na tej płycie, to nie wiem, a może jakiś cover!

05-01-2012, 17:29

Faktycznie nie zapowiada się na promocje. Zapewne już pet shop boys nie zależy zbytnio na tym a może wydadzą  We're the Pet Shop Boys 2012   

07-01-2012, 22:30

Płyta jest już dostępna na dobrych blogach muzycznych.

08-01-2012, 12:07

dobry text, zapamiętam ^^ innymi słowy, możemy ją usłyszeć już dziś dzięki alternatywnym kanałom dystrybucji 

nie pali się, poczekam na fizyczne.

10-01-2012, 11:32

Absolutely Fabulous Neil zamienił kevina na kurę (ten facet na ławce z kurą –kevinem) (mam takie skojarzenie bo kiedyś Neil miał podobne zdjęcia na ławce razem z kevinem)