Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: twitter

13-06-2009, 20:16

Koszulki z trasy. Swietna jest ta po prawej!

Obrazek

13-06-2009, 20:34

ralph napisał(a):Koszulki z trasy. Swietna jest ta po prawej!

Mogły by być o wiele lepsze. To na zlocie mamy o wiele lepsze dzięki DX 2 .
Ciekawe ile kosztują ?Ja teraz czekam na koszulkę ze zlotu od Gun_Boya już ruski miesiąc.

14-06-2009, 14:20

Kolejny odcinek z podrozy pt. "Stoimy w korku"(znowu w Niemczech):

Obrazek

Cos mi tu nie gra. :| Zespoł, który jedzie w swiatowa trase nie ma samolotu? To samo bylo na poprzedniej trasie na granicy Łotewsko - Litewskiej, stali w korku a rzeczywistość i samochody wyglądały jakby sie cofnęli w czasie. :) Nie chodzi o to zeby mieli szpanowac extra odrzutowcem, ale dla mnie to troche zalosne zeby PSB musieli stac w korku na autostradzie. Nie slyszalem jeszcze o gwiazdach, ktore regularnie jezdza w trase samochodami i co jakis czas stoja w korkach. Porazka. :(
Czyzby kolejny dowod na to jak PSB sa traktowani przez wytwornie? Czy moze sami po prostu sa az tak "down to earth" ze nawet podrozowac chca jak zwykly "Kowalski"? :shock:

14-06-2009, 14:39

Podejrzewam, że oni wcale nie mają ''zwykłego samochodu'' Kowalskiego tylko całkiem niezły sprzęt z prywatnym kierowcą + za nimi ciągnie się kolumna kilku podobnych aut i ciężarówek ze sprzętem, a że podróżują po Europie, w tym momencie grają koncerty, które są oddalone od siebie o kilkadziesiąt km to po co samolot?

14-06-2009, 14:49

Nie, no jasne ze to nie Neil prowadzi, a obok niego nie siedzi Chris z mapą (taka mała wizja :D ), tylko jeżdżą limuzyną full wypas, i maja cala kolumnę. I niech tak jezdza
Po co samolot? Zeby nie stac w korkach. ;)

14-06-2009, 15:46

Ale po co płacić niepotrzebnie za samolot, skoro lot trwałby z 20 minut, a to że stanęli w korkach to przypadek. Cóż. Pewnie by latali nawet te 20 minut, gdyby się nie dało normalnie poruszać.

14-06-2009, 18:45

Chris panicznie boi się latać :):)

14-06-2009, 19:42

Serio? Nigdy o tym nie slyszalem :shock: Przytocz cos wiecej!

14-06-2009, 20:10

Ja też....a to trochę dziwne, bo wielokrotnie PSB latali na swoje koncert w przeszłości.

14-06-2009, 20:46

Jesli juz musza to trudno! Stany, Japonia, wieksze dystanse w Europie... To mogloby byc wytlumaczenie :)
Odpowiedz