Mi już ta cała Beyonce wychodzi....nie powiem czym. A jej napakowane sexem i silikonem klipy nie robią na mnie żadnego wrażenia. To szopka, wielka makieta w którą wpompowane są setki tysięcy dolarów.
Ja słucham dyskografii Suede i bawię się o wiele lepiej niż przy tych nowoczesnych umpa-umpa.
Co kto lubi Ale to ze są tam wpompowane pieniadze to raczej plus, przynajmniej wszystko jest profesjonalnie zrobione na wysokim poziomie. Chcialbym zeby N&C mieli takie mozliwosci - nie musielibysmy ogladac Minimal 2 do DYSMC.
Ale te piosenkareczki nie umieją moim zdaniem dobrze tej kasy wpakować. Te klipy nie są fajne :/ Nieważne ile się na nie wydaje.
A tak propos moich fascynacji. Widzieliście?
Razem jeszcze zarejestrowali na żywo ''Rent'', ale ten utwór wyżej jest mniej rozpowszechniony. Poza tym w końcu po wielu latach pojawiło się video z tego koncertu, do tej pory znano tylko audio.
Dla mnie Beyonce jest swietna! Ma niesamowity głos i jesli z czasem nieco zmieni repertuar (jak w filmie Dream Girls albo Cadillac Records) to moze byc z niej druga Aretha Franklin. Ale pozyjemy zobaczymy, dla mnie juz jest OK Co do Suede, znam przy okazji wrzucam tutaj do sciagniecia http://forum.petshopboys.pl/viewtopic.php?f=10&t=170&p=11013#p11013
DaHouseN-Gineer 1 Kelis 91 2 The Knife 39 3 O.S.T.R. 28 4 Crystal Castles 26 4 Pet Shop Boys 26 6 Kevin Aviance 23 7 Georg Friedrich Händel 19 7 Kukulska & Dabrowka 19 9 Aga Zaryan 17 9 Faithless 17 11 Adeva 16 12 Jacaszek 9 13 Inner City 8 14 Maciej Maleńczuk i Paweł Kukiz 7 14 Maciej Maleńczuk i Paweł Kukiz; Kayah 7 14 The KLF 7 17 Moby 6 17 Mantronix 6 17 Rahim 6 17 MJ Cole 6