swoją drogą lepiej by było gdyby odbył się w sierpniu, w sobotę i żeby była ładna pogoda, a w TV nic ciekawego nie leciało. Mógłby być specjalny autobus do hali dla tych co mają bilety, sam jeszcze nie wiem co, macie jakieś pomysły?

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

tommsonn napisał(a):Muzykę Pet Shop Boys lubię praktycznie od dziecka, ale o istnieniu forum nie miałem pojęcia dopóki ktoś na lokalnym portalu trojmiasto.pl nie podał linka.

Póki co bilety sprzedają się powoli, ale myślę, że na kilkanaście dni przed koncertem prawie wszystko będzie wyprzedane. Ja swój bilet też już kupiłam, trybuna za 250 zł, już się nie mogę doczekać
 Póki co bilety sprzedają się powoli, ale myślę, że na kilkanaście dni przed koncertem prawie wszystko będzie wyprzedane. Ja swój bilet też już kupiłam, trybuna za 250 zł, już się nie mogę doczekać 

FundamentalPethead napisał(a):tommsonn napisał(a):Muzykę Pet Shop Boys lubię praktycznie od dziecka, ale o istnieniu forum nie miałem pojęcia dopóki ktoś na lokalnym portalu trojmiasto.pl nie podał linka.
To tak jak ja.

)   Kryzys...
 )   Kryzys...   

)
) Może los się odwróci, a jak nie, to może "spędzą" nas  bliżej płyty jak będą "prześwity" na hali.
  Może los się odwróci, a jak nie, to może "spędzą" nas  bliżej płyty jak będą "prześwity" na hali. 

balshoy napisał(a):ale zaraz, zaraz, sprawdzam na stronie, ebilet...oni to chyba tam sektorami sprzedają, w jednym niby 23, w drugim 30 jeszcze wolnych ..ale nie bardzo wierzę, ze dwa sektory 515 i 518 tj. przeszło 120 msc. już wykupionych? ( prędzej eventim je sprzedaje, dlatego na ebilet niedostępne)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości