1 Pet Shop Boys 2 Hanna Banaszak 3 Kayah 4 Maryla Rodowicz 5 Jacaszek 6 Johann Sebastian Bach 7 Armand van Helden 8 Felix da Housecat 9 King Cannibal 10 Queen 11 Ania Dąbrowska 12 O.S.T.R. 12 Ras Luta 14 Ortega Cartel 14 Chylińska 14 Tede 8 14 Lilu 8 18 Krystian Zimerman 19 Sobota 19 Kleerup
BTW: czy znacie JACASZKA ? mlody polski instrumentalista poruszajacy sie w klimatach ambient i nu electronica ? Płyta TRENY jest przepiękna. Podaję linka do youtube i albumu:
ha! dwa dni temu usłyszałem w Trójce...muza od razu mi przypasowała, za moment rozpoznałem TEN głos SPIĘTY...Ma Czar Karma mojej żonie przypomina... all my wasted time, mnie coś z depeszy czy tylko ja mam takie "zboczenie" a jak Wy uważacie? tutaj mozna posłuchać
Ostatnio edytowano 08-11-2009, 15:35 przez balshoy, łącznie edytowano 1 raz
Re: Playlista przeciętnego fana.
07-11-2009, 14:45
Nowa płyta Robbiego Williamsa. Jest bardzo dobra. Trevor Horn się spisał na medal. Na razie słucham na kompie. Jak będę miał oryginalną CD i dżwięk z pełnoprawnego żródła do oceniania - napiszę coś wiecej.
Co będę słuchać w tym tygodniu: Dire straits –Money for nothing Massive attack- Unfinished sympathy Air- All I Need Stardust-Music sounds better with you David Bowie-This is not America David Bowie-Absolute beginners Crystal Method-Comin back Electronic-Forbidden city Simply red-Fairground Aqua-Turn back time Visit Venus-The big tilt The Christians-Forgotten Town
A-ha-Crying in the rain blur- Coffee & TV blur-M.O.R. (road version) Boy George - The Crying Game David Bowie and PSB-Hallospaceboy Depech mode- In Your Room Depech mode- Everything Counts – Live Depech mode- It's No Good Genesis-Land of confusion Oasis- Round Are Way Oasis- Shakermaker Oasis-Champagne Supernova (Radio Edit) Tatu Prostie Dvizheniya The_Killers_feat._Elton_John_and_N._Tennant_-_Joseph__Better_You_Than_Me_ Tom petty - Learning To Fly U2-Stay(Far away, so close) Yesterday when I was mad demo version westend girls Suburbia Phil Collins-I don't care anymore Pet Shop Boys-Vulnerable itd....