dziwne.przed momentem napisałem 2 posty w '"w ocena yes na onecie" a przerzuciło je do '"poznajmy się"...do Pawła..verybilinguala...nawet z zachowaniem tego akapitu " ocena yes na onecie' " jaki sposób? proszę o umieszczenie we własciwym miejscu
nie wiem czy to dobre miejsce, ale chcialbym powiedziec ze urodzilem sie w Malkinii, i ze podobaja mi sie te nowe lebki w lewym-gornym rogu niz poprzednie sylwetki. podzial na podzbiory tematyczne tez ok - thx admin !
Czy daloby sie zrobic kilka nowych tematow w dziale OFFTOPIC? Na razie jest Muzyka i Targowisko, a mysle ze przydalby sie jeszcze sport, film poki co, moze ksiazki,
Wlasnie pisalem do Ciebie ze to bylo SZYBKIE!! Czy daloby sie jeszcze to podzielic? Oddzielny temat Sport, odzdzielny Film itd? Inaczej bedzie spory balagan
Dodatkowe rozbijanie nie ma sensu, z tego co zauważyłem dążymy do minimalizmu , w końcu to forum o PSB i jakby to wyglądało gdyby OFFTOPIC miał więcej działów niż MAIN TOPI Proponuję więc właśnie tak jak ralph pisze, jedną nazwę - zwykle to się bodajże HYDE PARK nazywa.
Ja piszę w wątku, który poruszył eliks w innym dziale. Czy nie można by wprowadzić rubryk (które wypełniałoby się podczas rejestracji - może nawet obowiązkowo!) odnośnie płci i wieku? Dostarczyłoby to wielu wiadomości o fanach PSB i sądzę, że to powszechna taktyka stosowana na innych forach, nie widzę w tym nic niestosownego Aż zdziwiłem się widząc brak tych miejsc do wypełniania gdy rejestrowałem się na forum.