Wasze niemuzyczne fascynacje.
Odpowiedz

Re: piłka nożna

09-04-2009, 0:09

po ostatnim łomocie od Wolfsburga było pewne, że Bayern i od Barcy dostanie bęcki..było lecieć do stsu i postawić wypłatę :D
MESSI...nie no, tylko się zachwycać

zmiana w Lechii...taka, na pewno spóźniona
Czy Kafarski , dotychczasowy drugi trener coś zmieni? miał dwa takie epizody, gdy samodzielnie prowadził zespól LG, ale to nie była taka sytuacja jak teraz...jest kiepsko, taki potencjał a mizeria totalna; niestety obiektywnie patrzac to najsłabszy zespół teraz w ekstraklasie...może coś poprzestawia, może kogoś przywróci z grających w młodej ekstraklasie ( choćby "koń" Cetnarowicz..drugi strzelec zespołu w poprzednim sezonie)
a 26 kwietnia w Gdańsku derby z Arką, a były już trzy mecze o 6 pkt..., ten będzie taki również, bo i Arka choć gra o niebo lepiej też pogubiła punkty
Zielińskiego w Gdańsku nazywali "miś koala"..
potem mówili " miś koala niech spie..."
widziałem raz Ziela na żywo w barwach Legii , oczywiście w meczu z Lechią ...profesor, naprawdę, miło było patrzeć jak grał, ustawiał się na boisku..był kapitalny, ale jako trener niestety się tu nie sprawdził

09-04-2009, 0:35

Cala Barcą w tym sezonie nic tylko sie zachwycać! Wspaniały klub! Mam wielka nadzieję ze zdobędą potrójna koronę (a juz koniecznie Puchar Mistrzów!!)

09-04-2009, 13:51

Rozczarowal mnie wczoraj Liverpool :( Mialem nadzieje, ze sie przejada po Chelsea :o
Tyle, ze jesli chodzi o "The Reds", to sa mistrzami w odrabaniu strat z "pierwszej polowy" (byl jakis taki mecz w Stambule... :P ) Wg mnie szykuje sie bardzo ciekawy rewanz na Stamford.

Barca - profesorowie :roll: I nie wydaje mi sie, zeby Webb pomagal Niemcom. Powiem Wam, ze czesto ogladam Premiership na Canal+ i obiektywnie patrzac jest to jeden z najlepszych arbitrow w Anglii - komentarze Darka Szpakowskiego w trakcie meczu na jego temat uwazam za tendencyjne.

Za to kol. Rafał Patyra w skrotach LM pozwolil sobie na zarcik. Organizatorzy Remes Pucharu Polski chcieliby, zeby Howard Webb sedziowal final tych rozgrywek (to fakt). Zart polega na tym, ze final mialby odbyc sie w .. ŁEBIE :lol:

A odnosnie finalu Pucharu Polski - fajnie byloby znowu zobaczyc w nim Legie i Lecha, co..? ;)

09-04-2009, 14:59

Pewnie, tylko gdzie ten finał? Znów w Bełchatowie w środku dnia?
Darka Sz. choć to Darek nie lubię, potrafi zabić każdy mecz...

09-04-2009, 15:51

Podobno na Slaskim w Chorzowie.

Jak sadzisz - "wydrukuja" losowanie, zeby Ruch byl w finale i zeby sciagnac caly stadion..? :->

09-04-2009, 16:41

Tylko kogo chcesz "wydrukować" w półfinale dla Ruchu, żeby przeszedł do finału:
Legię - możliwe straszne męczarnie w Sanoku,
Lecha - chyba stawiasz, że Lech jednak zagra i wygra (Sponsora) Puchar Polski,
Polonię - raczej nie bo jej chyba najbardziej zależy na grze za granicą?

10-04-2009, 17:39

Gdyby Lech trafil na Legie w polfinale, to wolalbym jednak zeby w finale zagral z Ruchem niz z Polonia (aspekt widowiska). Ta dzisiejsza Polonia Warszawa nie za bardzo mi lezy - strasznie farbowana byla ta fuzja. Z perspektywy czasu wcale sie nie dziwie, ze Slask sie na nia nie zgodzil - graja chlopaki swoje i z charakterem - jak to u Rysia Tarasiewicza:)

Dla mnie final idealny to Lech - Legia. Ostatnie dwa, ktore ogladalem (w Lodzi na Widzewie i ten dwumecz z 2004 - kupiony/nie kupiony..?) skonczyly sie dla Kolejorza zdobyciem Pucharu :) A podwojna korona mile w Poznaniu widziana... :D

15-04-2009, 22:16

Już po losowaniu.
Oto pary 1/2 finału Pucharu Polski:
Legia Warszawa - Ruch Chorzów
Lech Poznań - Polonia Warszawa

Zatem finał L-L możliwy.

Pzdr
Dx2

15-04-2009, 22:48

dla kibiców Lecha i kibiców (z poczuciem humoru) Legii :