Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
Odpowiedz

Re: Playlista przeciętnego fana.

18-02-2011, 12:55

U mnie cały tydzień króluje PJ Harvey, nowa płyta przede wszystkim oraz Nick Cave.

18-02-2011, 19:41

Peter napisał(a):Paul Humphreys to chyba był ich producentem, dlatego pewnie odszedł swego czasu z OMD....

Pierwszą płytę wyprodukował Trevor Horn, drugą ta sama para producentów co Tears For Fears.

18-02-2011, 21:06

Produkował coś dla solowej ścieżki jednej z dziewczyn....

19-02-2011, 23:09

eliks napisał(a):@astiz - Radioactivity w wersji z "M-M" jest absolutnie genialne, zresztą jak było powiedziane wyżej - jest genialne w każdej wersji. Byłem w Kongresowej w 2004 i był to najlepszy numer z całego seta.

W rzeczy samej :) Kongresowej, to Ci mogę tylko pozazdrościć i... pogratulować jednocześnie^^

20-02-2011, 10:26

Sophie Ellis Bextor - Duel. Cover Propagandy, jak dla mnie lepszy niż oryginał:
http://www.youtube.com/watch?v=jODRdi3TyjU

20-02-2011, 23:37

Bluźnisz Peter, bluźnisz ;)

Lubię Sophie, ale ta wersja ja tak plastikowa, że przegrywa z oryginałem na każdym polu...

21-02-2011, 10:39

Rzecz gustu, ta wersja propagandy jest jałowa i nijaka dla mnie. Tu jest przynajmniej ciekawy wokal. ;)

22-02-2011, 1:28

Nie wiem, co tutaj gust ma do rzeczy - a jeżeli już, to musi być ów "gust" wyjątkowo wypaczony, bo jakim trzeba być pustym człowiekiem, żeby dyskotekowe pierdu-pierdu uważać za lepsze od oryginalnej rockowej wersji utworu.

22-02-2011, 1:59

O gustach sie nie dyskutuje. Peter lubi jedna wersje, inni druga, ale ludzie wyluzujcie..."pustym czlowiekiem"? :shock: Co Ci daje prawo do takich epitetów, Astiz? Czyjs gust muzyczny dotyczacy jednej piosenki? :? Nie zgadzasz sie z Peterem, to to napisz, ale bez takich. ;)

22-02-2011, 7:34

Astiz wiem, że stać Cię na słowo "przepraszam", a o gustach nie dyskutujmy w ten sosób...
Odpowiedz