Zbiór epek Autechre to kilka godzin słuchania technologicznej elektroniki pierwszego sortu. Sam nie wiem czy to wytrzymam W każdym razie świetnie, że WARP zdecydował się widać te wszystkie nagrania w jednym niezwykle stylowym pudełku.
Zapewne ,każdy pamięta kultowy film Gliniarz z Beverly Hills z tego co wyczytałem i nie wiadomo czy to prawda to film zarobił 234 mil dolarów. Co umieściło go na drugim miejscu po filmie pogromcy duchów. Muzyke do filmów stworzyli takie osoby jak Harold Faltermeyer (nie trzeba nikomu tej osoby przedstawiać) Następnie Glen Frey -The heat is on . Albo The pointers sisters -Neutron Dance. Te piosenki będą mi się kojarzyły tylko z tym filmem.
Z tego co się orientuje to film był w tamtych latach na 5 lub 6 miejscu w historii Producentem był Jerry Bruckheimer: późniejszy producent Top Gun, Bad Boys, Armageddon, Pearl Harbor, Helikoptera w ogniu, no i Piratów z Karaibów - trochę chłop w życiu zarobił .
Też jestem fanem muzyki z filmu "Beverly Hills Cop" Dzięki za wstawkę:) Pozdrawiam!
"All the way back home at midnight You were sleeping on my shoulder..."
Na, którym był miejscu to nie ważne, ważne że fajne. Wczoraj mnie naszło coś na ten film i obejrzałem podstawową wersje czyli pierwszą. Pamiętacie tą scenkę jak Axel wchodzi do galerii Victora Maitlanda żeby zobaczyć się z Jenny Summers i wita go Serg Proponując jemu herbatę z cytryną, to jest tam ten utwór tak samo fajny. Patti La Belle - Stir It Up .
Harold Faltermeyer Axel F na żywo ciekawe czy naprawdę z roku 2008 ?
Powrót Davida chyba za sprawą America's Got Talent i Britain's Got Talent. Ciekawe czy występ Andy Bell`a (Erasure) w From popstar to the opera star (chyba tak jakoś) przyczyni się do promocji ich nowego albumu?
Tak przy okazji Neil miał dwie propozycje jako juror do innych show, ale je odrzucił. A może żle zrobił......