FundamentalPethead napisał(a):Owszem, "Axis" we fragmencie był teaserem "Electric", ale potem został wydany jako normalny singiel (przynajmniej w wersji digital).

I to jedyny argument, że to singiel, bo przecież "Invisible" też miał klip

Został wydany na iTunes, ale dla mnie nie jest to pierwszy oficjalny singiel z płyty. To po prostu promotional track o pewnym ograniczonym zasięgu, tudzież o innej charakterystyce. Możemy uważać inaczej oczywiście, ale ja będę raczej posługiwał się raczej wyrażeniami typu: "Vocal to pierwszy singiel, a drugim będzie...." itd...

Nie rozumiem co masz na myśli z tą oprawą. Przecież do każdej piosenki jest ułożona jakaś choreografia, są dekoracje itd. "Love Etc." ma unikalny motyw, podobnie jak "Love Costruct". Ja sygnalizuję jedynie, że ta dekoracja stoi i się kurzy, no chyba, że ktoś ją zdemontował i odesłał do UK

Myślę, że po koncercie w Chile zdecydowali, że lepiej przyjęte przez publiczność "Vocal" (chociaż to nie była równa walka) zostanie singlem i zostanie w setliście. Dlatego wycofali na razie "Love". Długość utworu nie ma nic do rzeczy, skoro "Vocal" pojawił się w wersji albumowej i tak naprawdę to jest jego główny miks - o tym słabym radio edit z audycji BBC 2 już nikt nie pamięta. Numer funkcjonuje w pełnym wymiarze czasowym.
Będzie singiel z "Love". Macie moje słowo.