UWAGA!Wszyscy chętni, którzy chcieliby nabyć poniżej przedstawioną koszulkę (jest to ostateczny projekt przygotowany przez wykonawcę) proszeni są uaktywnić się w tym temacie (lub dać znać na PW)! - potrzebne mi są dane teleadresowe i preferencje co do wielkości koszulki. Najlepiej posiłkować się tą tabelą -
http://www.koszulking.pl/tabela-rozmiarow/, Nadruk na koszulce jest przezroczysty - oznacza to, że tłem dla niebieskich fal "Electric" oraz napisu będzie materiał, a nie biały nadrukowany plaster a4 - o tym rozmawialiśmy powyżej. Powiem szczerze, że rzutem na taśmę udało się znaleźć wykonawcę, który dysponuje taką techniką nadruku i zrealizuje ów projekt. Łączna cena koszulki (koszulka jako taka + nadruk) to 45 zł. Mogę się targować, o ile zamówienie złoży większa liczba osób. Koszulki przygotowywane są na bieżąco, więc nie będzie problemu z realizacją zamówienia na czas. Obiecałem jednak, że do jutra, do wieczora, postaram się dać znać kto jest zainteresowany oprócz mnie. Jeśli uda nam się zbić cenę do 40 zł (a uda się

), to jest ona standardowa jak za takie usługi. Na allegro możecie kupić taniej, ale określony, hurtowy wzór. A tutaj mamy pamiątkę bezpośrednio z trasy "Electric".
Proszę o szybki kontakt.