Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

19-09-2013, 9:11

Ostatnio naprawdę dużo słych Chłopaków w radiu.
Przedwczoraj rano "Always On My Mind" w Złotych Przebojach z komentarzem, że słychać jeszcze echa koncertu ;)
Wczoraj po 16 w tym samym radiu też "Always..." a przed sekundą na nogi postawił mnie "Winner" w Radiowej Jedynce :)

20-09-2013, 21:01

Internetowe Frisky Radio, set gra DJ Mr Vincent i leci Love Is A Bourgeois Construct (Claptone Remix)! :)

20-09-2013, 21:29

W Radiu Szczecin odkopali trochę kawałków i oprócz częstego gościa pod postacią Leaving, leci też ostatnio co jakiś czas m.in. West End Girls. Chyba ktoś z pracowników był na koncercie... ;)

21-09-2013, 1:39

20tego w piątek w Jedynce, PR1, o 8.56 Winner.
Pilnujcie wywiadu w Trójce!

21-09-2013, 20:36

Chwilę po 17 w audycji Myśliwiecka 3/5/7 w Trójce IT'S A SIN 12'' REMIX plus zapowiedź wywiadu z Gdańska.

21-09-2013, 21:35

Powiedzcie mi kiedy i o której ma być ten wywiad ?
27-09 ?

22-09-2013, 14:01

28.09, audycja zaczyna się chwilę po 16 (po serwisie informacyjnym).

04-10-2013, 6:19

5:43 PR3 "Always on..." z życzeniami dla Chrisa.

04-10-2013, 22:12

wczoraj w TVN7 godz. 21.04 komedia "Ogłoszą was Chackiem i Larrym" impreza gejowska :?: , na wejściu Always on my mind.
Filmik nawet przyjemny, kilka fajnych gagów. :D

10-10-2013, 13:32

Wczoraj wieczorem wracałam samochodem do domu a w radiu Plus Legnica akurat zaczynał się "It' s A Sin"
Niestety moja radość nie trwała długo, bo w połowie przerwali piosenkę :?
Za kilka minut w Radiu Zet zrekompensowałam sobie niedokończony "It' s A Sin" latynoskim "Domino Dancing" - od razu inna podróż!

Dzisiaj z kolei na stacji benzynowej słyszałam "It's A Sin" to było Muzyczne radio z Jeleniej Góry. Wsiadłam do auta, a zaraz w Złotych Przebojach "Domino Dancing" z komentarzem prowadzącego dot. wrześniowego koncertu.
Nie upłynęło 10 minut, przełączyłam na Radio PSR (niemieckie radio), kończyło się akurat "Se A Vida E" !

Piosenki PET SHOP BOYS są niebywale często puszczane przez przeróżne (nie tylko polskie) stacje radiowe.
Bardzo mi się to podoba, aczkolwiek obawiam się, że niedługo otworzę lodówkę a z niej wyskoczy Chris i Neil :lol:
Odpowiedz