Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

02-06-2009, 10:38

Na platformie cyfrowej telewizji "n" ,w kanale Patio tv można trafić na teledysk "Minimal"

02-06-2009, 22:22

Wczoraj "Go west", dzisiaj "Rent" w Zlotych Przebojach. Ostatnimi dniami puszczaja te piosenki na przemian :geek:

04-06-2009, 6:38

wczoraj New York City Boy w VH1 około 23.00 w Greatest Hits

04-06-2009, 15:43

Wy chyba całe dnie przesiadujecie przy Złotych Przebojach :lol:

04-06-2009, 19:54

Ja- na ten przykład zupełnie nie słucham tej stacji. ;)

04-06-2009, 20:41

Dzisiaj - It's a Sin w ... oczywiscie Zlotych Przebojach :lol: Nie slucham tej stacji, ale u mnie w biurze jest ustawiona "na stale", wiec od razu wpadnie mi w ucho ;)

04-06-2009, 20:52

Ja tez rzadko słucham Złotych Przebojów, ale pamiętam, że w zeszłym roku, w wakacje - co włączyłam, to był PSB. Chyba ich po prostu lubią ;)

04-06-2009, 21:05

A ja w ogóle nie słucham radia, a na hasło Złote Przeboje dostaję gęsiej skórki.. :lol: :mrgreen:

04-06-2009, 21:46

No własnie..do obrzydzenia :D hi, hi gęsia skórka :) powinno się nazywać " Radio w kółko te same przeboje" :lol:
w mojej nowej pracy też jest ono nastawione; nawet chciałem coś tam przestawiać tego starego" tarabana" ale dałem luz ;) przez te ostatnie 3 dni słyszałem Always on my mind, Suburbia, Rent, wczoraj Did You See Me Comming, dziś It's a sin...
ale wałkowanie w kółko tych samych rzeczy to kiepskie..żeby tak choć jakś remixik wyżej wspomnianych

04-06-2009, 22:01

Balshoy, jak jest tak jak piszesz- to chyba zacznę na kompie słuchać ZP. :) :) ;)
Odpowiedz