W ogóle, ten utwór gdyby był podpisany jako PSB, pewnie byłby w top 10 moich ulubionych utworów chłopaków...
 W ogóle, ten utwór gdyby był podpisany jako PSB, pewnie byłby w top 10 moich ulubionych utworów chłopaków... 
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
verybilingual napisał(a):Ja ostatnio dużo Electronic słuchałem, nawet w swojej audycji puszczałem....oczywiście ''Disappointed'' to pewniak byłW ogóle, ten utwór gdyby był podpisany jako PSB, pewnie byłby w top 10 moich ulubionych utworów chłopaków...
 Pamiętam jak zobaczyłem pierwszy raz teledysk ''Disappointed'' w MTV, a nie wiedziałem jeszcze o współpracy Neila Tennanta i Bernarda Sumnera, prawie się popłakałem, bo myślałem, że PSB się rozpadło!
  Pamiętam jak zobaczyłem pierwszy raz teledysk ''Disappointed'' w MTV, a nie wiedziałem jeszcze o współpracy Neila Tennanta i Bernarda Sumnera, prawie się popłakałem, bo myślałem, że PSB się rozpadło!   

, a Pani bardzo apetyczna
, a Pani bardzo apetyczna 
 Niech się reaktywują, jak na razie zostaje nam czekać na album ''Bad Lietuenant''
 Niech się reaktywują, jak na razie zostaje nam czekać na album ''Bad Lietuenant''  Eh, jestem w stanie poczekać nie 3, a 4 lata na nową płytę PSB, aby tylko NO wróciło. Oj tak
 Eh, jestem w stanie poczekać nie 3, a 4 lata na nową płytę PSB, aby tylko NO wróciło. Oj tak 

W/w płyta składa się z trzech części:
 W/w płyta składa się z trzech części:  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość