Nowa plyta SIMPLE MINDS- "Graffiti Soul". Szczególnie nr 3 na albumie "Stars Will Lead The Way", nr 4 - "Light Travels", nr 2 - "Rockets". Płyta strasznie krótka... Ale dobrze wyprodukowana...
Re: Playlista przeciętnego fana.
22-07-2009, 15:42
Ostatnio do netu wyciekł nowy utwór RAMMSTEIN- Liebe Ist Fur Alle Da. Prawdopodobnie to nowy singiel ( nie jest to do końca potwierdzone)... Dla mnie SUPER!!!
Dla mnie też!!! O kurcze.. a już myślałam, że R+ nigdy się nie pozbiera z tego marazmu.. tyle czasu nic się u nich nie działo. Powiadasz, nowy kawałek? Muszę się tym zainteresować, dzięki za cynk.
Nie miałam nigdy okajzji byc na koncercie Rammsteina, ale może jeszcze nic straconego i kiedyś mi się ta sztuka uda (nadzieję trzeba miec).
Moze to troche OT, ale natrafilem na ciekawy slide-show z 75 okaladkami na ktorych znalazla sie Madonna(tak a propos zblizajacego sie koncertu ). Ciekawa podroz od 1984 do dzis przez wizerunek Krolowej Pop. http://nymag.com/arts/articles/09/07/madonna/
- Instant Remedy "Momic Bakery" - Ultravox "Remember(a death in afternoon)","Lament" - OOMPH! "My soubrette" - Autumn "Galery of reality" - The Birthday Masacre "Under the stairs" - Nullsleep "The Model" - In Strict Confidence "Something to remember" - Phil Collins "In the air tonight" - KISS "God gave rock and roll to you" - KRAFTWERK "Radioactivity (Live @ Sacrum Profanum) - Alphaville "Mystery of love" - Bella Morte "Many miles" - Visage "Fade to grey" - Frank Sinatra "Stranger in the night" - Eurythmics "Here comes thr rain again","Sweet dreams" - L'Ame Immortelle "Lake of tears","Rerranging","Leaving" - Marek Biliński "Fontanna radości" - Mina Harker "Traenen","Engel" -OOMPH!"Geborn zu sterben","Lass mich raus" - Patrick Rondat "Equinoxe IV" - Role Model "Showroom dummies" - Sisters of Mercy "Colours" - Theatre of Tragedy "Venus"