Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Kilka dni temu w łódzkiej manufakturze leciały aż dwie piosenki PSB- najpierw "Home and Dry", później " I'm With  Stupid".
  Kilka dni temu w łódzkiej manufakturze leciały aż dwie piosenki PSB- najpierw "Home and Dry", później " I'm With  Stupid".eliks napisał(a):
nie mam już żadnych wątpliwości - to mój największy faworyt i w wielkim finale best-test ma mój głos.

, a dokładnie do "Manufaktury", ponieważ... Ola podzieliła się z nami informacją, iż będąc w łódzkiej "Manufakturze", usłyszała dwa utwory Pet Shop Boys, tj. "Home And Dry" i "I'm With Stupid", ale nie wspomniała, że kilka tygodni wcześniej, w w/w C.H. puścili również "Love Etc."!
, a dokładnie do "Manufaktury", ponieważ... Ola podzieliła się z nami informacją, iż będąc w łódzkiej "Manufakturze", usłyszała dwa utwory Pet Shop Boys, tj. "Home And Dry" i "I'm With Stupid", ale nie wspomniała, że kilka tygodni wcześniej, w w/w C.H. puścili również "Love Etc."!   Łódzka "Manufaktura" wyręcza MTV (Pl)*, VH1 (Pl)* oraz VIVA (Pl)* - i za to moje wielkie podziękowania!!!
  Łódzka "Manufaktura" wyręcza MTV (Pl)*, VH1 (Pl)* oraz VIVA (Pl)* - i za to moje wielkie podziękowania!!! 

Petek napisał(a):Witam!
Muszę się wybrać do Łodzi (tym bardziej, że mieszkają tam wartościowe osoby), Pozdrawiam!

Nawet fajnie brzmiało.
 Nawet fajnie brzmiało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości