Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gratulujemy chłopakom nominacji do Grammy!

09-12-2009, 17:15

Nie można wszystkiego usprawiedliwiać "bo to pop". ;) Pop nie musi być pusty i wtórny.
No trudno, ja jakoś nie lubię zGagi. Najbardziej zaś nie podobają mi się jej bezduszne teledyski, choć oczywiście wiem, że to nie ma nic wspólnego z muzyką. 8-)
N&C musieliby mieć sporo szczęścia, żeby wygrać w tym starciu. Choć rąbek nadziei pozostaje.. może dobra passa po Brits potrwa dłużej :?: Obowiązkiem fana jest w to wierzyć. :D

09-12-2009, 18:56

ma nadzieję, że otrzymaja tą nagrodę, choćby ze względu na całokształt :)

09-12-2009, 20:27

Właśnie, może ze względu na ten ''całokształt kariery'' PSB też będzie miało coś do powiedzenia. W sumie o nagrodzie nie decyduje społeczeństwo debili, które raz-dwa wybrałoby Gagę, tylko specjalna komisja. W tym należy upatrywać ewentualnego sukcesu PSB. Dodatkowo ''Yes'' osiągnęło świetne (w porównaniu z ostatnimi płytami PSB) wyniki na liście przebojów w USA. Dwa single stały się numerami 1 na liście tanecznej. To spore osiągnięcia...

31-01-2010, 18:58

Dzis o 2.00 transmisja:
Np. tutaj :arrow: http://www.dailymotion.pl/video/xc1y2o_watch-52nd-grammy-live-stream_shortfilms

31-01-2010, 23:30

No cóż dobrze, że dostali nominacje to tez coś wygrać nie wygrają może dlatego, że większość fanów własnie tak myśli jak widać na załaczonym obrazku (czytaj na naszych postach) :oops:

01-02-2010, 4:46

Wygrala Lady Gaga. Ja sie bardzo ciesze ze zwycięstw Beyonce!! Dla mnie jest fantastyczna pod kazdym wzgledem! Zaslugiwala zwlaszcza na Grammy za najlepszy kobiecy wokal - Halo. Ciesze sie tez ze w kategorii rap-album wygral Eminem - znaczacy powrot na scene. :)

OK wracam do ogladania ;)

01-02-2010, 12:09

No szkoda że chłopcy nie wygrali:(

Też się cieszę z "Halo" Beyonce :)

01-02-2010, 17:48

Metz dzisiaj rano w TVN24 mocno narzekał na te Grammy i ciężko się nie zgodzić. Ameryka jest fiu fiu fiu :roll: Jakim prawem są to najważniejsze muzyczne nagrody świata? Żenada.
Dla mnie najbardziej prestiżową jest Mercury Prize.

01-02-2010, 17:59

verybilingual napisał(a):Jakim prawem są to najważniejsze muzyczne nagrody świata? Żenada.

Żenada? Dlaczego? Bo wygrywaja nie ci, ktorzy powinni wg red. Metza? Poza tym moze nie najwazniejsze, ale z pewnoscia jedne z najwazniejszych i najbardziej prestizowych - tak uwazaja sami muzycy i tworcy, nikt tego z gory nie narzucil.

01-02-2010, 18:07

Dla mnie najbardziej prestiżową jest moja opinia... ;)
Takie amerykańskie nagrody, wiecie gdzie mam??? :lol: ;)
A tak na poważnie - muzyka stacza się coraz bardziej w przepaść... :(
SHOW jest ważny, reszta - czyli PODSTAWA= MUZYKA, jest coraz mniej ważna... :evil:
Odpowiedz